De BV heeft een dagelijks bestuur dat officieel bestaat uit 7 personen.
Er is momenteel 1 vacature voor een algemeen bestuurslid.
Ook iedere afdeling heeft een eigen bestuur. Het Dagelijks bestuur en de afdelingsvoorzitters vormen samen het Algemene Bestuur.

Het Dagelijks Bestuur

Ale
 Maring

Secretaris Agnes van den Wildenberg
 Gert
 Sluiter

Ledenadministratie Bert
Kaman

Algemene
 bestuursleden

Julius
 Polak

Jurriane
 Rendering

De Blazende Veiligheid

De Blazende Veiligheid is de personeelsvereniging van de Nederlandse Spoorwegen, ProRail en Nedtrain in Zwolle. De officiële naam is:
Spoorweg sport en ontspanningsvereniging De Blazende Veiligheid.

De personeelsvereniging (kortweg de BV) organiseert vele uiteenlopende activiteiten. De vereniging is op 4 november 1945 opgericht en gestart als een toneelvereniging. Dit is uitgegroeid tot een bloeiende vereniging met vele afdelingen en activiteiten.

Hoe komen wij aan onze naam?

Toen de BV in 1945 werd opgericht reden er nog volop stoomtreinen door Nederland.  Op een stoomlocomotief zit een veiligheidsklep die stoom afblaast als de druk in de ketel te hoog wordt.  Deze klep werd de blazende veiligheid genoemd. Bij de personeelsvereniging konden en kunnen de medewerkers en familie ook stoom af blazen tijdens allerlei activiteiten. Vandaar dus onze naam De Blazende Veiligheid.

Bestuursleden afdelingen

Iedere afdeling heeft een eigen afdelingsbestuur. De bestuursleden en contactpersonen van de verschillende afdelingen worden vermeld in de BV-gids.

BV gids

De redactie, het vermenigvuldigen, nieten, vouwen en verspreiden van de BV-gids wordt verzorgd door:
Nico Kropman, Jan Dekker, Albert v/d Kolk, Claus Hoek en de Facilitaire dienst NS.

Het BV-gebouw

De BV heeft een eigen clubgebouw met tennisbanen aan de Deventerstraatweg te Zwolle.

Onze vereniging in beeld