Activiteiten

Darten

Welkom op de hoofdpagina van de afdeling darten!
Aan de linkerkant van het scherm zie je de actuele nieuws-items die gerelateerd zijn aan onze afdeling.

De afdeling darten bestaat uit een groep van zo’n 17 actieve darters die op maandagavond bij elkaar komen om een ontspannend avondje te darten. Er wordt ingelopen vanaf 19:00 uur om rond 19:30 uur te kunnen loten.

Wij zijn in het bezit van twee prachtige ‘vaste’ en sinds mei 2013 'nieuwe' banen en enkele demontabele banen. Zijn er meer dan 8 personen op een avond aanwezig? Dan zetten wij binnen een mum van tijd een dartbaan op en kan er gedart worden op meerdere banen.

Er wordt gespeeld in een bepaald systeem om de niveauverschillen enigszins te beheersen.
Vanaf het begin van de deelname begint een ieder op de score van 501. Elke maandagavond wordt er om 19:30 uur geloot wie bij wie in de poule komt en waar diegene zijn/haar wedstrijdjes speelt. De winnaar van de poule zal de eerstvolgende keer met 100 punten meer starten, de verliezer zal dit doen met 100 punten minder. Er kan niet lager begonnen worden dan de 301 score. Het kan dus voorkomen dat er gegooid moet worden tegen iemand die op 301 staat en jijzelf op 901!

Jaarlijks worden er een aantal toernooien georganiseerd. Het betreft hier single- koppel-en teamtoernooien waarop vele deelnemers op af komen vanuit heel Nederland.

Heb jij nu interesse gekregen om een avondje te komen darten of mee te doen aan een toernooi? Of wil je even de kat uit de boom kijken en even komen kijken? Kom dan vrijblijvend kennis maken op de maandagavond.

Er kan natuurlijk ook gemaild worden naar:

Jolanda Bleeker (voorzitter):  john.jolandableeker@kpnmail.nl 
Jan Nieuwbroek (rec. Commissie): jnbk57@live.nl
Joop Roks (rec. Commissie): jm_roks@hetnet.nl
Koos Horstman (Secretaris):

koosjh@hotmail.com


Wat:
Darten, met een aangepast spelsysteem. 
Voor wie:   
Leden van de personeelsvereniging, minimaal 16 jaar (tot 18 jaar onder begeleiding)
Wanneer:
Elke maandagavond  (19:00/19:30 uur)

Foto Galerij

Zoeken Tags