Instructie bij Activiteiten

Heb je als lid van de BV zin om met collega's of vrienden te gaan wandelen, picknicken, fietsen of vogels spotten, dan kun je dat via deze site organiseren. Je ziet, nadat je bent ingelogd in het blok activiteiten een plusje staan. Druk hierop, dan kun je de activiteit aanmaken, een leuke foto of routebeschrijving kun toevoegen.

Elke afdeling kan ook haar trainingsactiviteiten, toernooien of andere bijeenkomsten op deze wijze organiseren.

Wil je meedoen aan een activiteit die door een ander is georganiseerd? Schrijf je dan in op die activiteit en de organisator krijgt bericht dat je meedoet. Log je in voordat je je inschrijft, dan gaan gelijk je gegevens naar de organisator. Niet leden moeten deze gegevens eerst even invullen.LET OP BIJ HET ORGANISEREN VAN EEN ACTIVITEIT:

Heb je de VERENIGINGSGEBOUW NODIG voor je activiteit, vul dan het formulier in voor toestemming. Het formulier komt automatisch bij de beheerder en hij/zij kijkt of het past in de agenda van het gebouw en de vrijwillige bediening. Een telefoontje na het invullen s altijd prettig voor wat aanvullende afspraken. Let op dat je de publicatiedatum even 15 dagen uitstelt, om de beheerder de gelegenheid te geven even de juiste dingen te organiseren.

Wil je een activiteit organiseren die meer kost dan wat reis en koffiegeld voor onderweg, dan kun je het bestuur vragen om een financiële risicodekking door het formulier Toestemming activiteiten in te vullen en het veld geld nodig aan te vinken. Dan krijgt het bestuur automatisch bericht. Ook hier is een ondersteunend telefoontje prettig. Let wel dat ook het bestuur een overlegtijd nodig heeft voordat ze kunnen beslissen. Dus ook hier de publicatiedatum 15 dagen opschuiven.

Toestemming activiteiten           
.

Activiteiten

select

Vorigenext dayVandaag

Select date
Calendar
Title and navigation
<<<december 2018>>>
december 2018
mdwdvzz
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

14-12-2018 - 13-3-2019

Er zijn geen activiteiten beschikbaar